Ben Kimim?

Ben 1979 ODTÜ mezunu Endüstri Mühendisiyim. İş hayatım sahibi olduğum diplomaya uygun olarak çalışmakla geçti ve hala devam ediyor. Bu açıdan kendimi şanslı addediyorum.

İşini yaparken yorulduğu kadar, hatta daha fazla eğlenen insanlardan birisiyim.  Yıllarca biryerlere bağlı olarak çalıştıktan sonra,  on yılı aşkın bir süredir kendi kendime çalışıyor ve eğleniyorum. Benimle çalışanlar da eğlenir, çalışmak eğlencedir…

İnsanların öğrenmesini sağlamak işimin bir parçası. Kendi öğrenme çabalarım da sürüyor kesintisiz. Ne kadar çok öğrenirsem, öğrenim kürem ne kadar genişlerse, öğreneceklerim de o kadar artıyor bir yandan.

1990 yılından bu yana yönetim sistemleri ile iç içeyim. 1995 yılından bu yana da kalite yönetim sistemi ve çevre yönetim sistemi baş denetçisiyim.  Son yıllarda bir de entegre yönetim sistemi baş denetçisi olma modası çıktı; evet ben bir entegre yönetim sistemi baş denetçisiyim de. Enlerin eniyim, boyların boyuyum. Merak edenler öz geçmişimi nette bulabilirler

Bu blogdaki yazıların kısmen veya tamamının alınarak başka yazılarda veya ortamlarda kullanılması  ayıp olacaktır.  İllaki böyle yapılacaksa adımı ve blog adresimi  referans gösteriniz bir zahmet.

Selçuk Aytimur

saytimur@isnet.net.tr

0532 745 00 07

Yorum bırakın